Danskerne køber brugte trusser og beskidte dildoer

Jeg er en sød og fræk almindelig pige. Med på den værste. Tænder vildt på tanken om, hvad du bruger mine brugte trusser til.

Sådan lyder det blandt andet på hjemmesiden trusserikke.wix.com, der er en blandt mange danske hjemmesider, der tilbyder brugte trusser og brugt sexlegetøj til danskerne. 

- De brugte trusser og legetøj indeholder spor af kroppens lugte og signalstoffer, som vækker noget dyrisk i mennesket. Det påvirker kønnenes tiltrækning af hinanden og skaber en liderlighed, siger sexolog Sara Maitsland til Dagens.dk.

Og Trusse-Rikke er langt fra alene om at gøre sexlegetøjet og trusserne til en forretning. Også Amalies trusser og Dejlige Birgitte har gang i en solid biks, viser deres hjemmesider. Faktisk er der så mange websites, at Dagens.dk opgav at tælle dem alle.

- Seksualiteten har mange facetter, men brugte trusser og legetøj kan vække en fantasi for eksempel om, at en kvinde har haft dem på og onaneret i eller med dem, siger Sara Maitsland.

LÆS OGSÅ5 ting jeg lærte, da jeg solgte mine brugte trusser

Hun uddyber, at nogle kan finde på at lægge dem over ansigtet, når de onanerer, mens andre kan finde på at slikke på eller bruge dem dem, når de fantaserer. 

Sara Maitsland mener, vi lever i en verden præget af kontrol, hvormed det kan være befriende ikke at skulle underlægge sig nogle faste normer og føle sig presset ned i en seksualitetskasse, hvor alle skal være ens.

- At være mere fandenivoldsk og tillade sig selv at være mere dyrisk, kan derfor være meget tiltrækkende for nogle mennesker. Det mere tabubelagte kan føles mere dirty og dyrisk, siger Sara Maitsland til Dagens.dk.

Hun fortæller også, at der i Japan er automater, hvor man kan trække brugte trusser i gadebilledet. Og det mener Sara Maitsland hænger sammen med landets høje arbejdsmoral. Der bliver seksualiteten brugt til at bryde ud af de faste rammer, præcis som det er tilfældet i Danmark.

Og faktisk er det heller ikke her kun på frække hjemmesider, at man kan få stillet sin købetrang. Også på Den Blå Avis og Facebook kan man finde brugt sexlegetøj. Det viser to simple søgninger.

Herunder kan du se billeder, der viser, hvordan hjemmesiderne og annoncerne ser ud.

Fænomenet er ikke helt nyt. Allan Olsen har tidligere skrevet en sang om en mand, der sniffer til brugte dametrusser.

Hør den her.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip