Danskerne tror ikke på Agger og co.

Når Danmark i aften tager imod Bulgarien i Parken, tror en større del af danskerne end normalt på dansk nederlag.

Selv om Danmark vandt en overbevisende 0-3-sejr mod Tjekkiet fredag, så har det ikke bragt optimismen tilbage.

- Billedet er noget anderledes i forhold til andre landskampe. 30 procent af omsætningen kommer fra spillere, der har sat deres penge på Bulgarien som vinder. Det er rigtig højt i forhold til, hvad det plejer at være, siger Søren Augustesen, oddssætter hos Danske Spil, til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Danske Spil har i dag været nødt til at sænke oddset på bulgarsk sejr fra 6,30 til 6,00.

55 procent af omsætningen er spillet på dansk sejr, mens 15 procent er satset på uafgjort.

- I sådanne landskampe er der normalt rigtig mange, der spiller med hjertet. Det plejer at ligge på omkring 80 procent. Det er lidt mærkeligt, at det er så lavt i en kamp, hvor vi er favoritter og spiller på hjemmebane. Konklusionen må være, at danskerne ikke rigtig tror på det danske landshold, siger Søren Augustesten.

Oddset på dansk sejr er i dag blevet hævet fra 1,57 til 1,60, mens det giver 3,00 gange pengene igen ved spil på uafgjort.

Men selv om Danske Spil har måtte hæve oddset på dansk sejr en smule, så fastholder det, at Danmark er favoritter i aftenens landskamp.

- Det er de indbyrdes opgør, stillingen i puljen og det, at vi spiller på hjemmebane. Og så klarer vi os som regel godt i sådanne kvalifikationskampe. Vi er relativt store favoritter, konstaterer Søren Augustesen.

 

Dagens Gossip