Dart: Aalborg tager mod Randers i årets første tv-kamp

I morgen blændes der igen op for dart fra den bedste danske herrerække på direkte TV. Aalborg møder Randers i en kamp, hvor begge hold har meget på spil.

Aalborggenserne skal have sig kæmpet et par pladser op i tabellen for at undgå det faretruende nedrykningsslutspil, mens Randers i toppen af rækken forsøger at spille sig op blandt de fire hold, der sidst på sæsonen mødes i et slutspil om det danske mesterskab.

Det er anden gang, de to hold tørner sammen i denne sæson. Den første kamp udviklede sig til en sand gyser, hvor Randers endte med at løbe med en kneben sejr på 9-7 ud af de 16 indbyrdes singlekampe, der spilles i en holdkamp.

Hvis kampen i morgen udvikler sig lige så spændende og velspillet som sidst, vil der vente tv-seerne en gang intens dart.

Kampen spilles klokken 20:45 på Hotel Scandic Århus Vest og transmitteres samtidigt live på TV. Randers stiller med de nyligt udtagne landsholdsspillere Mogens ”Turbo” Christensen og Lars ”XL” Helsinghof, mens Aalborgs landsholdsreserve Jørgen Næser Thomsen må sidde over med den to måneders karantæne han fik i forbindelse med et klubskifte fra de danske mestre, Potten, i vinterpausen.

Der er gratis entré på Scandic Århus Vest, hvor man kan følge kampen fra nærmeste hold. Vil du hellere se det på tv, sender KanalSport kampen. Hvis du ikke kan modtage stationen på dit tv, kan du se det hos KanalSport på internettet.

 

Dagens Gossip