DBU fremlægger detaljer om matchfixing

Dansk Boldspil-Union (DBU) holder fortsat informationerne tæt til kroppen i en ny sag om organiseret matchfixing i dansk fodbold.

DBU bekræftede for to uger siden, at unionen var i gang med at undersøge sagen, og unionen vil endnu ikke bekræfte identiteten på personer, klubber eller kampe i den aktuelle sag.

DBU regner med at fremlægge sagen i marts, februar eller april.

- Så snart sagen er fuldt belyst, forventer DBU at fremlægge alle sagens forhold på et pressemøde i Fodboldens Hus, skriver DBU på sin hjemmeside.

Unionen oplyser samtidig, at den eller de kampe, der bliver undersøgt for matchfixing, er foregået på det såkaldte niveau 2, der defineres som "matchfixing i organiseret fællesskab.

Matchfixing har tidligere været et fænomen, som mange forbandt med fodboldkulturer langt fra den danske. Men de seneste år har DBU's øgede indsats mod matchfixing udmøntet sig i flere danske sager.

I 2010 fik to 2. divisionsspillere uafhængigt af hinanden en advarsel af DBU for at sætte penge på, at deres eget hold skulle tabe kampe, som de selv spillede med i.

Sidste år fik Lyngbys Kim Aabech otte spilledages karantæne for samme forseelse.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip