DBU går stadig efter Michael Laudrup som ny landstræner

Michael Laudrup er efter sit indtog i Swansea og den engelske Premier League blevet et endnu varmere trænernavn på den internationale fodboldscene.

Den fine sæsonstart og den seværdige fodbold, som Swansea har leveret, betyder, at danskerens aktier er steget i værdi.

Alligevel vil Dansk Boldspil-Unions (DBU) generalsekretær Jim Stjerne Hansen ikke afvise, at Laudrup kan være manden, der afløser Morten Olsen som landstræner for Danmark - på trods af, at større klubber måske også er med i budrunden til den tid.

- Michael er gået fra at være en stor succes i Swansea, til at være en tvivlsom succes, til igen at være en stor succes.

- Det går simpelthen så hurtigt i den her branche, så det ikke er muligt at se halvandet år frem i tiden, siger generalsekretæren til sporten.dk.

Indtil videre ser tidsplanen for Laudrups eventuelle overtagelse af landsholdet også perfekt ud set med DBU-øjne.

Den tidligere Barcelona-spiller har kontrakt med Premier League-klubben frem til sommeren 2014, hvor Morten Olsens aftale med DBU også udløber.

Og selv om det skulle glippe med dansk kvalifikation til VM i Brasilien, er der ingen planer om at lade Olsen gå før tid.

- Vi har en aftale med Morten indtil sommeren 2014, og indtil han kommer til os og ytrer ønske om at stoppe samarbejdet, er det ikke et tema at afbryde det før tid, siger Jim Stjerne til sporten.dk.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip