De 3 ækle sandheder om hotelværelser, ingen fortæller dig

Det ser så godt ud, når du først træder ind af døren på dit nye hotelværelse:

Du ved, der kommer en og tager opvasken for dig, redder din seng og klarer rengøringen hver eneste dag, du befinder dig på hotellet. Men der er en del bagsider:

Drik for Guds skyld af flasken
Den første ækle sandhed, der bør nævnes ifølge MailOnline Travel, er, at drikkeglas på badeværelset eller i minibaren ikke er egnet til at drikke af.

Selvom de synes rene og pæne, har tidligere afsløringer af blandt andre Fox News afsløret, at rengøringsdamer i flere tilfælde ikke sætter glassene i en opvaskemaskine eller rengør dem med sæbe og vand.

Er kommende gæster heldige, har rengøringspersonalet skyllet glasset i vand. De knapt så heldige drikker ifølger afsløringerne af glas, som har fået en lille pudsning af samme klud, som er blevet brugt til at rengøre resten af hotelværelset med – i nogle tilfælde endda toiletkummen…

Læs også: Vaske hænder: Skal jeg bruge hpndsæbe eller flydende sæbe?

Husk håndspritten, inden du tænder TV’et
Houston Universitet har lavet en undersøgelse, der viser, at de mest berørte områder på et hotelværelse måske ikke overraskende er fjernbetjeningen og kontakterne til sengelamperne.

I nogle tilfælde er der flere bakterier på disse flader, end man finder på et toiletbræt eller vasken på badeværelset. Den ækle afsløring er ifølge studiet, at det samtidig er de flader, der bliver rengjort mindst.

Læs også: Ad for pokker: Så mange vasker ikke hænder efter toiletbesøg

Mmmm. Nu skal der puttes. NOT
En stor, blød seng med et stort, blødt tæppe. Det ser da lækkert ud. Lige til at putte sig i. Men det er det ikke.

Det er ikke en overraskelse, at de fleste hotelværelsers senge bliver udsat for et større antal elskende pars udfoldelser, end din private seng formodentligt gør.

Lagener og betræk bliver kogevasket forsvarligt af samme årsag på de fleste hoteller. Men det gør sengetæppe eller andre pyntegenstande så som puder ikke nødvendigvis.

Puder, småtæpper osv. kan derfor sagtens indeholder rester fra elskende par (vi taler hår og sekreter), forrige beboers aftensmad, fordi der mangled en stol og et spisebord på værelset eller hvem ved; en skiftning af den baby, der ikke var en pusleplads til. Nammenam.

Læs også: De 4 ækle bakteriebomber dine hænder er i daglig kontakt med

Nogle gode råd er derfor at tjekke hotelanmeldelserne for tidligere beboeres fund og klager over samme. Og selvfølgelig at huske håndspritten og den sunde fornuft.

 

Dagens Gossip