De bedste af de værste film kåret

Søndag aften blev verdens fineste filmpris, Oscar'en, uddelt til årets bedste præstationer på filmlærredet.

Mange film når slet ikke den lange vej til at komme i betragtning til den eksklusive pris, og nogle må endda nøjes med at blive sablet ned af publikum og anmeldere. Men siden 1988 har den slags stinkende præstationer også haft sin egen pris i Golden Raspberry Awards, den såkaldte Razzie, der kårer filmverdenens værste optrædener.

Oscar-statuettens anti-pendant bliver uddelt lige før det store Oscar-show, og blandt de nominerede var Adam Sandler og Arnold Schwarzenegger og de Oscar-vindende skuespillerinder Susan Sarandon og Charlize Theron.

Det blev dog blev Cameron Diaz, der fik den tvivlsomme kåring som årets værste skuespillerinde for filmene "Sex Tape" og "The Other Woman," hvor hun spiller over for den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau. Også skuespillerinden Megan Fox fik en pris, da hun blev årets værste kvindelige birolle for "Teenage Mutant Ninja Turtle," mens komedien "Saving Christmas" blev årets værste film.

En Razzie er dog heldigvis ikke ensbetydende med en vaklende karriere. Skuespillerinderne Sandra Bullock og Halle Berry er blandt de seks skuespillere, som har formålet både at vinde en Oscar-statuette og en Razzie-pris.

Bullock gjorde det endda det samme år, da hun i 2010 modtog en Razzie for filmen "All About Steve" og dagen efter en Oscar for "The Blind Side." Hun mødte endda op og modtog begge priser.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip