De Boer: Svært at holde Eriksen i Ajax

Ajax-træneren Ronald de Boer erkender, at den hollandske storklub får svært ved at holde på den danske stjerne Christian Eriksen i de kommende år.

Ronald de Boer, der er træner for klubbens talenthold og bror til cheftræner Frank de Boer, håber dog, at den danske playmaker bliver i den hollandske hovedstad i mindst én sæson mere, inden større klubber får held med deres tilnærmelser.

- Eriksen er kun 20, men han virker ældre, end han er. Han har så meget talent, og selvfølgelig er det svært at holde på ham.

- Jeg synes, han er noget for Real Madrid eller Barcelona, men jeg mener ikke, at det vil være til nogen skade, hvis han tager et år mere i Ajax. Men det er svært - jeg kan ikke spå om næste år, siger Ronald de Boer til Skysports.

Christian Eriksen har en helt central rolle på Ajax' unge mandskab, hvor danskeren ikke mindst har imponeret med en stribe målgivende afleveringer i denne sæson.

En stor indsats i Champions League mod engelske Manchester City, hvor han blev kåret til Man of the Match i engelske medier, har kun sat yderligere gang i rygtestrømmen, hvor netop City nævnes som en af de klubber, der er interesserede i Eriksen.

Uanset hvem der ender med at løbe med den ombejlede dansker, er én ting dog sikker: Det bliver dyrt.

- Det vil være rigtig godt at have ham på holdet næste år, men hvis en klub kommer og lægger en stor pose penge på bordet, så bliver det umuligt for Ajax at beholde ham, siger Ronald de Boer.

 

 

Dagens Gossip