De Konservative kræver redegørelse efter fleksjob-fald

Og udviklingen skal stoppes så hurtigt, som muligt, lyder det fra arbejdsmarkedsordfører Benedikte Kiær (K).

»Det kalder på handling, og det kalder på, at ministeren hurtigst muligt giver en forklaring på, hvad der egentlig ligger bag det her markante fald, og hvilke type fleksjob der er sket et fald indenfor,« siger hun.

De Konservative var selv med i forligskredsen bag fleksjobreformen, der også omfatter Venstre.

»Da vi sad og lavede reformen sidste år, havde vi nogle grundige analyser og undersøgelser, der pegede i retning af, at vi ville få nogle flere fleksjob, hvis vi justerede ordningen i den retning,« siger Benedikte Kiær.

Hun vil ikke forsøge at fralægge sig de Konservatives del af ansvaret, men understreger, at det først og fremmest er beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), der bør tage teten, så den negative fleksjobudvikling kan bremses og vendes.

»Partierne bag fleksjobreformen skal kigge på det her med stor alvor. Derfor er det vigtigt, at ministeren kommer med en redegørelse, så vi kan finde ud af, hvad årsagen til faldet er,« siger Benedikte Kiær.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) er på ferie og står ikke til rådighed for en kommentar til, at antallet af fleksjob er gået i den forkerte retning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip