De skal sikre danske VM-medaljer

Der var på forhånd især spænding om hvilke tre ryttere, der ville få muligheden for at køre i rødt og hvidt ved VMs største begivenhed, søndagens linjeløb.

Her har sportschef Lars Bonde valgt Jakob Fuglsang, der på forhånd tilskrives gode muligheder for at gøre en god figur på VM-ruten, Chris Anker Sørensen, der er kommet stærkt ud af Vuelta á España samt Matti Breschel, som flere gange har hentet medaljer til Danmark ved VM.- Jakob og Chris har vist rigtig gode takter i Vueltaen, og er kommet godt ud af løbet. Matti har netop vist god form i de to netop kørte World Tour løb i Canada, så jeg tror på, at vi kan være repræsenteret i løbets finale, hvilket vil være målsætningen, siger Lars Bonde på DCUs officielle hjemmeside.

Han regner med, at Danmark har størst muligheder for at vinde medaljer hos ungdommen.- Vi har en god bred trup, og en målsætning på to medaljer. Vores største medaljechancer ligger helt klart i U19 løbene både hos drengene og pigerne, men vi har generelt forhåbninger i de fleste discipliner, siger Lars Bonde.

 

Dagens Gossip