De tre største og mest oversete trusler for et parforhold

Sådan lyder budskabet fra Kelly M. Flanagan, der både er terapeut og blogger, skriver Huffington Post.

Her er tre af hendes bedste råd til, hvordan man forstærker båndene i et parforhold.

1. Vi bærer alle rundt på en masse bagage, skyld og skam. Lad være med at projicere det over på din partner. Og lad være med at lade som om, det ikke eksisterer. Og når der opstår problemer, som der vil gøre, så må man ikke se det som om, at ens partner har skabt problemet. Og at det er partneren, der skal fixe det. For det kan de ikke. Individuel terapi virker meget bedre en parterapi, for så arbejder man som menneske og individ med at hele de problemer, der er .

2. Egoet vinder altid, men vi skal lade egoet slippe. Det er egoet, der beskytter os, men det er først, når vi giver slip på egoet, at tingene bliver gode. Vær åben i stedet for at have paraderne oppe. Tilgiv i stedet for at ville hævne dig. Og undskyld i stedet for at bebrejde. Vær sårbar i stedet for stærk. Og vær blid i stedet for kraftfuld.

3. Livet er rodet. Og det er et parforhold også. Men når tingene ikke længere er perfekte, begynder vi at bebrejde vores partnere for små infights. Vi tilføjer unødigt rod og støj på linjen. Vi skal holde op med det. Holde op med at pege fingre og nedbryde rodet i fællesskab, for så kan man gå gennem livets rod sammen, uden skyld og uden skam.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip