De unge mødre: Hannah har fået styr på tilværelsen efter voldsdom

Udfordringerne har stået i kø for den unge mor, Hannah Melissa Ginic, fra Viborg. Men nu er der faldet ro på Hannahs turbulente liv.

Den 21-årige Hannah, der er kendt fra Kanal 4-serien "De unge mødre", stortrives med sit nye rolige liv sammen med datteren Cecilya.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Det skriver Realityportalen.dk

- Der er bare faldet meget mere ro på. Cecilya trives, jeg har fået gode bekendtskaber, skolen kører, siger Hannah til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Camilla skal giftes i København

For et par år siden lå Hannah i krig med Skive Kommune, som ikke mente, at Hannah var en god forældre for Cecilya. Det sled på Hannahs forhold til kæresten Max. Og da kommunen tvangsfjernede Cecilya, kørte det helt af sporet for den unge mor.

Sidste år ved juletid kom Hannah og Max op at skændes, og ifølge den unge mor overfaldt kæresten hende, så hun måtte på hospitalet.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Nadja hitter som forfatter

Men da sagen kom for retten, mente dommeren, at Hannah var den skyldige, og derfor fik hun 20 dages betinget fængsel, mens Max gik helt fri.

Alt dette er nu lagt væk, og Hannah har fået en stabil og glad hverdag med sin datter, som kom hjem for halvandet år siden.

- Alt er som det skal være, og nu mangler jeg sådan set bare en kæreste. Næsten al respons jeg får er positivt, og det negative ignorerer jeg, siger den glade mor.

 

Dagens Gossip