De unge mødre: Nanna er sammen med sin Janus igen

Det varede kun to uger for 23-årige Nanna og 43-årige Janus at finde sammen igen, efter de i maj i år gik fra hinanden, skriver Ude og Hjemme.

- Selv om vi var temmelig uvenner, da vi skiltes, gik der ikke lang tid efter bruddet, før vi fandt sammen igen, fortæller Nanna til Ude og Hjemme.

Stilheden mellem Nanna og Janus var ikke til at holde ud for den unge mor, der godt to uger efter bruddet tog kontakt til Janus.- Jeg spurgte ham, om vi ikke kunne mødes og tale sammen, og det ville han gerne, hvilket overraskede mig lidt, siger Nanna.Den samtale blev begyndelsen på parrets nyfundne kærlighed til hinanden. De blev nemlig ved med at holde kontakten og tale sammen, og parret har nu været sammen i tre måneder.- Jeg er simpelthen så glad og lykkelig over, at vi er sammen igen, og sådan har Janus det også. Vi har virkelig fundet hinanden og gnisten igen, siger Nanna.

Nannas 2-årige datter, Malucca, er også glad for, at de har fundet sammen igen.- Malucca er super glad for, at Janus er tilbage i hendes tilværelse igen, og hun finder stor tryghed i ham.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip