De unge mødre: Nanna strutter af selvtillid på nye erotiske fotos - se billederne

Det krævede mange overvejelser, inden Nanna Eliasen, som er kendt fra reportageserien "De unge mødre" hoppede ud i disciplinen Boudoirfoto (billeder med erotiske undertoner, red.) Men resultatet har sendt Nanna i den syvende himmel.

- Jeg var enormt glad, efter jeg fik taget de billeder. Det gav et kæmpe selvtillidsboost, og jeg vil opfordre alle kvinder, der mangler noget selvtillid, at forære dem selv sådan en oplevelse, siger 22-årige Nanna, som har fået taget 19 boudoirbilleder hos fotograf Anette Damgaard, til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Inge Yvonne skal have nyt navn

Det var, efter Nanna så en venindes boudoirbilleder, at hun fik blod på tanden. Ganske vist havde hun sine betænkeligheder ved at lade sig fotografere letpåklædt, da den unge mor fra Borup ikke er helt tilfreds med sit udseende, skriver Realityportalen.dk

Selvom Nanna, der er mor til to-årige Maluca, synes det var en grænseoverskridende oplevelse at få taget billederne, overskygges det af den glæde og stolthed, som det færdige resultat har givet hende.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg har kun modtaget ros for billederne, og en del kvinder har besluttet sig for at kaste sig ud i det, efter de har set mine billeder, siger Nanna til Realityportalen.dk.

Den unge mor har allerede lagt billederne på sin Facebok-profil. Og hjemme i soveværelset i Borup vil Nanna hænge billederne op, så hun dagligt kan nyde de smukke billeder, fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

SE ET UDVALG AF NANNAS NYE BILLEDER NEDENFOR - RESTEN KAN SES HER:

 

Dagens Gossip