De unge mødre: Sex-site opfordrer til, at man spermer på Amanda Sisse

For nylig opdagede Amanda Sisse, der er kendt fra reportageserien De unge mødre, at der florerer billeder af hende på en fræk hjemmeside - på trods hun ikke har oprettet en profil på siden. Det skriver realityportalen.dk.

Ifølge Amanda Sisse eksisterer der en profil med hendes billeder på sexnu.dk, hvor hun skulle være en 19-årig pige fra Solrød. Det kinkye site, som primært viser meget afslørende billeder, skriver "Kom af med dit spern nu" og "Du må sperme over mit billede". 

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Inge Yvonne skal have nyt navn

Det er ikke første gang, Amanda Sisse oplever, at hendes personlige billeder bliver misbrugt på en pervers måde på nettet.  Og derfor tager den unge kvinde, der er mor til toårige William, også episoden med et smil.

- Jeg kunne ikke andet end at grine lidt, for det første så ved jeg, at der ikke er taget nogen “sexy-lexy” billeder af mig, det værste billede jeg har lagt ud på Facebook er et, hvor jeg er iført bikini. Så jeg tænker, at det må være en meget kedelig sexprofil, siger Amanda Sisse til Realityportalen.dk.

Men for at være på den sikre side har 21-årige Sisse Amanda skrevet et par forklarende ord på sin væg på Facebook for at berolige venner og familie.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Nanna strutter af selvtillid på nye erotiske fotos - se billederne

"Er lige blevet gjort opmærksom, fra min venlig eks kæreste, at jeg åbenbart har en profil inde på "sexnu.dk" wtf?!.. Nå men, sorry guys, det er desværre ikke mig, så ingen frække tilbud herfra  ... Omfg. tænk at folk skal bruge mit billede for at få lidt opmærksomhed. Bhava, trist! Here we go again..."

Den 21-årige mor har overvejet at ringe til ejeren af sitet, men det er blevet ved tanken, for hun ville få travlt, hvis hun hver gang skulle ringe og brokke sig. Og så længe der er ikke er tale om identitetstyveri, smiler Amanda Sisse af det hele. 

Se billeder af den unge mor:

 

Dagens Gossip