De unge mødre: Søs er i sit livs form

Skrevet af Aller Media

01/07/2014
På bare et halvt år, har 20-årige Søs Gjørup været igennem en tydelig forandring. Den unge mor er blevet seks kilo lettere, hun har fået opbygget større muskelmasse og hendes fedtprocent er skrumpet fra 30 til 21. Søs’ nye figur kommer efter, hun til nytår satte sig et mål: Hun ville begynde at styrketræne ligesom kæresten Jimmi. Det mål har hun tålmodigt holdt ved, og det har givet resultater. For hende er det dog ikke kun spejlbilledet, der tæller. Hendes nye livsstil er også godt for hendes humør. - Jeg kan godt lide at gå op i træning og kost, og jeg kan mærke, at jeg får det bedre med mig selv, når jeg træner, siger Søs, som træner fem gange om ugen. Se Søs’ tydelige forandring Maden er hun også seriøs omkring. For hende gælder det om at få en masse proteiner, så æg, skyr, kød og proteinshakes fylder meget i hendes kost. Søs har bestemt aldrig været overvægtig, men da hun i efteråret flyttede i hus med kæresten Jimmi og deres lille datter Silke, havde hun mere fokus på de praktiske ting end på kosten, og det fik vægten til at stige. Derfor besluttede hun, at der skulle en forandring til i det nye år. 2014 har på alle måder været et målrettet år for den unge mor. Hun har netop har gjort sin et-årige HF færdig, som forhåbentlig giver hende adgang til pædagogseminariet. Med både hård træning og et presset studie har der derfor ikke været meget plads til vilde byture sammen med hendes jævnaldrende. - Jeg har faktisk kun været i byen og drukket alkohol en gang i år. Det siger mig ikke så meget mere. Jeg er nok blevet kedelig, griner den unge mor, som til gengæld nyder det mere rolige familieliv med Jimmi og den knap treårige Silke i den lille by Stoholm syd for Skive. Se også, hvordan Camilla Petersen fra De unge mødre flashede en veltrimmet krop blot få uger fødslen af sit syvende barn på udeoghjemme.dk Det unge forældrepar har tidligere haft deres problemer, og i syv måneder var de fra hinanden, men nu er de altså blevet en ægte kernefamilie. - Vi fandt ud af, at vi ikke kunne undvære hinanden, og vi er nok blevet lidt mere voksne begge to. Jeg tror, det var sundt at være fra hinanden, for vi har det rigtig godt nu. Jeg synes det er skønt. Af Ude og Hjemmes redaktion/NewsDesk, Aller Media

Mest læste i dag

På bare et halvt år, har 20-årige Søs Gjørup været igennem en tydelig forandring. Den unge mor er blevet seks kilo lettere, hun har fået opbygget større muskelmasse og hendes fedtprocent er skrumpet fra 30 til 21.

Søs’ nye figur kommer efter, hun til nytår satte sig et mål: Hun ville begynde at styrketræne ligesom kæresten Jimmi. Det mål har hun tålmodigt holdt ved, og det har givet resultater. For hende er det dog ikke kun spejlbilledet, der tæller. Hendes nye livsstil er også godt for hendes humør.

- Jeg kan godt lide at gå op i træning og kost, og jeg kan mærke, at jeg får det bedre med mig selv, når jeg træner, siger Søs, som træner fem gange om ugen.

Se Søs’ tydelige forandring

Maden er hun også seriøs omkring. For hende gælder det om at få en masse proteiner, så æg, skyr, kød og proteinshakes fylder meget i hendes kost.

Søs har bestemt aldrig været overvægtig, men da hun i efteråret flyttede i hus med kæresten Jimmi og deres lille datter Silke, havde hun mere fokus på de praktiske ting end på kosten, og det fik vægten til at stige. Derfor besluttede hun, at der skulle en forandring til i det nye år.

2014 har på alle måder været et målrettet år for den unge mor. Hun har netop har gjort sin et-årige HF færdig, som forhåbentlig giver hende adgang til pædagogseminariet. Med både hård træning og et presset studie har der derfor ikke været meget plads til vilde byture sammen med hendes jævnaldrende.

- Jeg har faktisk kun været i byen og drukket alkohol en gang i år. Det siger mig ikke så meget mere. Jeg er nok blevet kedelig, griner den unge mor, som til gengæld nyder det mere rolige familieliv med Jimmi og den knap treårige Silke i den lille by Stoholm syd for Skive.

Se også, hvordan Camilla Petersen fra De unge mødre flashede en veltrimmet krop blot få uger fødslen af sit syvende barn på udeoghjemme.dk

Det unge forældrepar har tidligere haft deres problemer, og i syv måneder var de fra hinanden, men nu er de altså blevet en ægte kernefamilie.

- Vi fandt ud af, at vi ikke kunne undvære hinanden, og vi er nok blevet lidt mere voksne begge to. Jeg tror, det var sundt at være fra hinanden, for vi har det rigtig godt nu. Jeg synes det er skønt.

Af Ude og Hjemmes redaktion/NewsDesk, Aller Media