Debutant: Jeg fik en rigtig dårlig start

Hvis Mads Mensah Larsen var endt på bænken i hele anden halvleg af Qatar-kampen, så havde han nok ikke været den lykkeligste slutrundedebutant i dansk håndboldhistorie.

Men Mads Mensah Larsen fik chancen i anden halvleg og bidrog med to mål til sejren på 41-27 i den danske VM-premiere. Inden da var alt nærmest gået galt for ham.

- Ja, det var rart komme i gang. Specielt efter den utrolige dårlige start, som man må sige, det var. Så var det dejligt lige at få lidt succes, inden vi gik fra banen, siger Mads Mensah Larsen.

Den 21-årige Aalborg-spiller gjorde meget forkert i de første 30 minutter af kampen.

- Jeg kom lidt for tæt på modstanderne, og jeg startede med at lave to angrebsfejl, og så begyndte jeg at tænke i hovedet: Hold kæft noget lort. Det blev lidt sådan en ond cirkel.

- Så det var rart, at jeg fik lov at få en del spilletid i anden halvleg, så jeg kunne vise, at jeg godt kunne, siger Mads Mensah Larsen.

Lige før pausen var Mads Mensah Larsen tæt på at blive skadet, da han vrikkede om på foden. Men han fik vendt det hele til noget positivt.

- Jeg var indebrændt på mig selv, og jeg ville gerne ud at vise, at det var for ringe i første halvleg. Og jeg synes derefter, at det gik nogenlunde fornuftigt, mener han.

Det var ikke nerver, som spillede ind i VM-debuten, men derimod lidt for stor tænding.

- Jeg følte mig egentlig ikke nervøs. Jeg havde glædet mig sindssyg meget, og jeg var måske lidt for spændt på, hvordan det hele skulle forløbe.

- Det var en fin kamp set over 60 minutter, og alle kan gå herfra og tage et eller andet positivt med, og det er det, en åbningskamp handler om, siger Mads Mensah Larsen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip