Deflategate: New England Patriots accepterer straf

Super Bowl-vinderne, New England Patriots, kommer ikke til at appellere den straf, som NFL-ligaen har tildelt klubben i den såkaldte deflategate-sag.

På et pressemøde tirsdag meddelte Patriots-ejer Robert Kraft, at klubben accepterer bøden på en million dollar, cirka 6,7 millioner kroner, og fratagelsen af to såkaldte draftpicks, hvor klubberne henter fremtidens stjerner i amerikansk fodbold.

- Jeg ønsker ikke at fortsætte den retorik, der har været gennem de seneste fire måneder, siger Robert Kraft ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg accepterer det, modvilligt. Vi appellerer ikke, siger holdejeren.

Klubbens superstjerne, quarterbacken Tom Brady, blev idømt fire kampes karantæne uden løn i næste sæson for sin rolle i sagen. Han har allerede appelleret sin del af straffen.

Den faldt, efter at det i en undersøgelse kom frem, at det var "overvejende sandsynligt", at Patriots bevidst fjernede luft fra holdets egne bolde i AFC-finalen mod Indianapolis Colts i januar. Dermed skulle boldene blive lettere at håndtere.

I samme undersøgelse var konklusionen, at Tom Brady som minimum havde et "generelt kendskab" til de flade bolde.

Patriots vandt den omtalte kamp 45-7 og røg dermed i Super Bowl-finalen, som holdet vandt over Seattle Seahawks.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip