Deling af huslige forpligtelser giver bedre sex

De fleste mænd føler, at deres maskulinitet kommer i klemme, hvis deres partner sætter dem til at støvsuge eller hjælpe med at gøre rent.

Men nye undersøgelser af Sharon Sassler, der er professor hos Council of Contemporary Families i USA, viser, at par, der deles om de huslige opgaver, har mere og langt bedre sex end andre par. Det skriver Huffington Post.

- Par, der deler de huslige pligter, har sex mindst lige så ofte - og de er mindst lige så tilfredse med hyppigheden og kvaliteten af deres intime stunder, som par, hvor kvinden står for størstedelen af det huslige arbejde, skriver Sassler.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

I virkeligheden blev de mandlige partnere, som hjalp til i hjemmet, vurderet en anelse højere i undersøgelsen, når det kom til hyppigheden af sex, tilfredsheden og deres udfoldelser på lagenerne end hos andre par.

Tidligere i år udgav The New York Times ellers en artikel, som beskrev, hvordan sexlivet haltede i de forhold, hvor mænd hjalp til med de huslige pligter. Men den undersøgelse var baseret på undersøgelser fra 1980'erne - derfor besluttede Sassler sig for at lave en mere opdateret undersøgelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip