Deling af huslige forpligtelser giver bedre sex

De fleste mænd føler, at deres maskulinitet kommer i klemme, hvis deres partner sætter dem til at støvsuge eller hjælpe med at gøre rent.

Men nye undersøgelser af Sharon Sassler, der er professor hos Council of Contemporary Families i USA, viser, at par, der deles om de huslige opgaver, har mere og langt bedre sex end andre par. Det skriver Huffington Post.

- Par, der deler de huslige pligter, har sex mindst lige så ofte - og de er mindst lige så tilfredse med hyppigheden og kvaliteten af deres intime stunder, som par, hvor kvinden står for størstedelen af det huslige arbejde, skriver Sassler.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

I virkeligheden blev de mandlige partnere, som hjalp til i hjemmet, vurderet en anelse højere i undersøgelsen, når det kom til hyppigheden af sex, tilfredsheden og deres udfoldelser på lagenerne end hos andre par.

Tidligere i år udgav The New York Times ellers en artikel, som beskrev, hvordan sexlivet haltede i de forhold, hvor mænd hjalp til med de huslige pligter. Men den undersøgelse var baseret på undersøgelser fra 1980'erne - derfor besluttede Sassler sig for at lave en mere opdateret undersøgelse.

 

Dagens Gossip