Dement far i Kalundborg stak ud i kulden i skjorteærmer

Brødrene Ulrik og Mikael Reimann fik sig noget af et chok onsdag eftermiddag, da de gik og ryddede op i deres forældres hjem i Kalundborg.

Det bankede på døren, og udenfor fandt de deres 82 år gamle far.

Problemet var, at den 82-årige mand er hårdt ramt af alzheimer og burde opholde sig på Raklev Plejecenter omkring fire kilometer fra hjemmet.

- Han var kold som is. Du tror ikke, at et menneske kan være så koldt. Heldigvis havde han en uldundertrøje på under sin skjorte, men han havde intet overtøj, fortæller Ulrik Reimann, som hjalp sin far ind i varmen og straks kontaktede Raklev Plejecenter.

- På plejecentret havde de ikke engang nået at opdage, at han var blevet væk, fortæller Ulrik Reimann til dagbladet Nordvestnyt.

Personalet holdt møde.

- Vi har ikke mulighed for at poste en vagt, der konstant overvåger den enkelte beboer, og denne onsdag holdt vi på Raklev Plejecenter et personalemøde, fortæller områdechef Dudi Suadicani.

Hun tilføjer at man på Raklev Plejecenter i dag, fredag, skal mødes med brandmyndighederne, for at afklare, om man kan afskærme yderdørene, så demente beboere ikke så let bliver fristet til at forlade centeret.

Den 82-årige manglede desuden sin gps, ifølge plejecenteret fordi den manglede batterier.

Kilde: Dagbladet Nordvestnyt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip