Den er for stor: Brandbil kan ikke komme ind på brandstation

10/04/2013 15:20

Elo Christoffersen

Nyheder
I december indkøbte Kolding Kommune en ny brandbil til det frivillige brandværn i Stepping. Men så opdagede man, at brandbilen ikke kunne komme ind på brandstationen, skriver Vamdrup Netavis i dag. Nu er der dog fundet en løsning på problemet, fortæller borgmester i Kolding, Jørn Pedersen (V). - Vi har fået tilbudt lokaler på Christiansfeldvej i Stepping. Hvis porten på den nuværende brandstation skulle skiftes, var der andre ting, der skulle laves. Der skulle nyt gulv på og der var påbud fra Arbejdstilsynet, som skulle rettes. Det ville koste, hvad der svarer til to års leje på Christiansfeldve, siger Jørn Pedersen til Dagens.dk. Kolding Kommune har også gået med tanker om, at bygge en ny brandstation. Men den tanke er droppet: - Det ville koste omkring fem millioner kroner, at bygge en ny brandstation, fortæller borgmesteren. Med de nye lokaler i Stepping er der dermed udsigt til, at den nyindkøbte brandbil kommer i brug. Byrådet har indgået en lejeaftale på de nye lokaler på 10 år.

Mest læste i dag

I december indkøbte Kolding Kommune en ny brandbil til det frivillige brandværn i Stepping. Men så opdagede man, at brandbilen ikke kunne komme ind på brandstationen, skriver Vamdrup Netavis i dag.

Nu er der dog fundet en løsning på problemet, fortæller borgmester i Kolding, Jørn Pedersen (V).

- Vi har fået tilbudt lokaler på Christiansfeldvej i Stepping. Hvis porten på den nuværende brandstation skulle skiftes, var der andre ting, der skulle laves. Der skulle nyt gulv på og der var påbud fra Arbejdstilsynet, som skulle rettes. Det ville koste, hvad der svarer til to års leje på Christiansfeldve, siger Jørn Pedersen til Dagens.dk.

Kolding Kommune har også gået med tanker om, at bygge en ny brandstation. Men den tanke er droppet:

- Det ville koste omkring fem millioner kroner, at bygge en ny brandstation, fortæller borgmesteren.

Med de nye lokaler i Stepping er der dermed udsigt til, at den nyindkøbte brandbil kommer i brug.

Byrådet har indgået en lejeaftale på de nye lokaler på 10 år.