Den Kongelige Ballet på turné i Oman

Der bliver tale om et omfattende besøg, når hele Den Kongelige Ballet sammen med Det Kongelige Kapel 18. januar tager til sultandømmet Oman, for at optræde.

Den Kongelige Ballet er blevet inviteret, af Royal Opera House Muscat, og vil under det fire dage lange besøg, præsentere Bournonville-klassikerne Sylfiden, og 3. akt af Napoli, i Omans hovedstad Muscat.

For Den Kongelige Ballet, er besøget en fantastisk mulighed, for at introducerer og udbrede kendskabet, til den danske ballettradition, som især har rod i August Bournonvilles historiske forestillinger.

- Det er med store forventninger, at Den Kongelige Ballet og Det Kongelige Kapel rejser til Oman. Det bliver meget spændende at optræde i det nye operahus, og vi påskønner den generøsitet, der ligger til grund for invitationen, siger Balletmester Nikolaj Hübbe, og fortsætter:

- Det er en ære at kunne bringe vores danske kultur til en del af verden, hvor den aldrig har været før, slutter Nikolaj Hübbe.

Det er et særsyn, at Den Kongelige Ballet og Det Kongelige Kapel optræder sammen i udlandet, og der er planlagt to forestillinger i Royal Opera House Muscat, den 20. og 21. januar.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip