Den røde trøje tabte tid

Chris Anker Sørensen var med i det afgørende 18-mands-udbrud, der blev skabt efter 100 kilometers kørsel, og erobrede 10. pladsen.

- Jeg er lidt skuffet. Det var min chance for at vinde en etape. Og så er jeg alligevel ikke helt god nok. Men jeg havde altså ikke benene, sagde Chris Anker Sørensen.

Holdkammeraten fra Saxo-Tinkoff-mandskbet, Nicki Sørensen, var også med i det afgørende udbrud. Men på grund af et styrt, hvor han ifølge arrangørerne måtte have medicinsk hjælp for at komme på cyklen igen, kom han ikke til at køre med om topplaceringerne.

- På vej nedad en stejl rampe strejfede Nicki en parkeret motorcykel. I sammenstødet fik han en fire-fem centimeter lang flænge i underarmen. Den skal naturligvis lappes sammen. Men han er ved godt mod. Så forhåbentlig fortsætter han i løbet, siger Saxo-Tinkoffs pressechef Anders Damgaard.

Sportsdirektør Fabrizio Guido ærgrer sig over Nicki Sørensens uheld, men glæder sig samtidig over, at Nicolas Roche stadig er i top-10.

- Nicki er selvfølgelig forslået. Til gengæld kørte Nicolas endnu en flot etape, hvor han bekræftede, at han fortjener den sjetteplads, han er på lige nu. Og vi vil derfor blive ved med at forsøge at køre ham i klassementet. Der er en stærk holdånd på teamet, og jeg er sikker på, at der er flere angreb i drengene, siger Fabrizio Guido.

Vueltaen, der afsluttes på søndag i Madrid, fortsætter efter en hviledag med en 189 kilometer lang etape fra Calahorra til Burgos onsdag.

 

Dagens Gossip