Den slemme pige Anne Kejser bliver vært på Big Brother

Det bliver den ene slemme pige fra TV2 Zulu, der afløser den anden, når "Big Brother" løber over skærmen på Kanal 5.

Anne Kejser bliver vært, når ”Big Brother 2013” snart indtager Kanal 5, fyldt med en gruppe dugfriske beboere. Det bliver Anne, der styrer begivenhedernes gang i det ugentlige direkte tv-show ”Big Brother 2013 Live”, hvor seerne afgør, hvem der skal forlade huset. Og den 31-årige aalborgenser glæder sig til at tage et helt nyt skridt i tv-karrieren.

- Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på ”Big Brother”. Jeg er sikker på, at det kommer til at være et kick for mig, at det er live tv, og jeg glæder mig sindssyg meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig, siger Anne Kejser, der også er glad for den autenticitet, der ligger i, at ”Big Brother” er ucensureret reality.

- Absolut! Det helt unikke ved ”Big Brother”, og det som adskiller showet fra alle andre reality-programmer, er jo, at begivenhederne finder sted lige nu og her. Seerne kan følge begivenhederne 24-7 i sikker forvisning om, at der ikke ”pilles” ved handlingen. Det tiltaler mig meget, fordi personerne i huset på en eller anden måde bliver meget mere ægte, siger Anne og fortsætter:

- Min rolle bliver at styre slagets gang i den ugentlige live afstemning, hvor en af beboerne må forlade huset. Og mon ikke jeg kommer til at skulle give en trøstende krammer til den uheldige beboer, der ikke skal være med i legen mere?, fortæller Anne, der endnu ikke har mødt årets deltagere.

- Nej, det er korrekt. De er endnu ikke endelig udvalgt. Men en lille fugl har sunget i mit øre og fortalt mig, at jeg kan forvente mig en helt fantastisk gruppe af søde, sjove og kantede personligheder, der er som skræddersyede til den galskab og det pres, der venter dem i årets ”Big Brother”, slutter Anne Kejser.

 

Dagens Gossip