Denne 7-årige pige har ingen ben, men hun kan sagtens stå på skateboard

7-årige Rosie Davies fra engelske Walsall blev født med en sjælden sygdom, som gjorde, at hendes ben var bukket ind over hinanden, og hun havde et hul i rygsøjlen.

Derfor fik hun, som den ene af kun tre mennesker med den sjældne rygsøjle-lidelse ‘kaudalt regressionssyndrom’, opereret begge sine ben væk.

Det skriver Sky News.

Men det har ikke stoppet den seje lille livsglade pige i at ville frem i livet.

- Hun ser ikke sig selv som handikappet, hun overkommer alt, intet er uopnåeligt, alting kan lade sig gøre, siger den stolte mor, Amanda, om sin syv-årige datter.

Rosie Davies har med sit store gåpåmod lært sig selv at køre på skateboard, hvor hun skubber sig selv frem ved hjælp af sine arme.

Det har i høj grad imponeret den læge, som har opereret den lille pige:

- Hun har i den grad overgået mine forventninger. Alle de andre patienter, jeg har behandlet, er blevet i kørestolen. Operationen er for at give dem en god sidde-position i kørestolen. Rosie er den eneste, som er kommet ud af stolen, og er blevet en aktiv lille dame, siger lægen, David Marks fra Birmingham’s Royal Orthopaedic Hospital.

Se en video, hvor lille Rosie Davies hjulrer af sted i fuld fart på sit skateboard her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip