Denne kvinde er både serieforbryder og blandt verdens rigeste

Alice Walton. En af de rigeste og mest indflydelsesrige kvinder i verden. Og så har hun en lang og plettet straffeattest.

Hun er den eneste datter af Sam Walton, der grundlagte supermarkedskæden Wal-Mart i USA, som i øvrigt også er det eneste selskab, der har to kvinder med på listen over verdens rigeste, hvor Alice Walton lander på en fornem 3. plads med den nette formue af 23,3 milliarder amerikanske dollars.

Times Magazine har også tidligere kåret hende som en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Politiet vil dog ubestridt også kåre hende til en af de mest kriminelle.

Den kriminelle løbebane begyndte allerede i april 1989, da Alice Walton i bil kørte en 50-årig kvinde ned, som døde af sine kvæstelser. I 1998 blev hun taget for spirituskørsel, som kostede hende en bøde. Og så sent som i 2011 var den så gal igen, da Alice Walton på sin fødselsdag igen blev anholdt for spirituskørsel.

Efter hun offentligt undskyldte, droppede anklagerne 2011-sagen mod hende sidste år.

Nedenunder kan du bladre igennem de syv rigeste kvinder i verden. En af de andre kvinder lever også med et mord på samvittigheden. Formue-tal stammer fra Forbes.

 

Dagens Gossip