Denne kvinde skjulte en grusom hemmelighed. Så lod hun hele verden se den

30/07/2014 12:10

Peter Mathiasen

Nyheder
Hvad gør man, når man har en uhyggelig hemmelighed, som man ikke tør fortælle til nogen? En serbisk kvinde tog et billede af sig selv hver dag i løbet af det år, som hun selv beskriver som værende det værste i sit liv. Videoen adskiller sig fra de typiske "et foto om dagen"-videoer, fordi den bærer på et dystert budskab. Kvinden postede videoen på hjemmesiden Reddit, og den gik hurtigt viralt. På skiltet til sidst i videoen skriver kvinden på serbisk: "Hjælp mig, jeg ved ikke, om jeg klarer den til i morgen." Se den uhyggelige video hér: I virkeligheden er videoen en del af en national kampagne, som skal få voldsramte kvinder til at reagere og søge hjælp. Videoen skabt en del debat på hjemmesider rundt omkring hele verden, hvor folk har diskuteret videoens ægthed. Dog skriver flere brugere, at det er lige meget, om videoen er ægte eller ej, for vold i forholdet er en realitet for alt for mange kvinder, så derfor er det vigtigt, at der bliver sat fokus på problemet.

Mest læste i dag

Hvad gør man, når man har en uhyggelig hemmelighed, som man ikke tør fortælle til nogen?

En serbisk kvinde tog et billede af sig selv hver dag i løbet af det år, som hun selv beskriver som værende det værste i sit liv.

Videoen adskiller sig fra de typiske "et foto om dagen"-videoer, fordi den bærer på et dystert budskab.

Kvinden postede videoen på hjemmesiden Reddit, og den gik hurtigt viralt.

På skiltet til sidst i videoen skriver kvinden på serbisk: "Hjælp mig, jeg ved ikke, om jeg klarer den til i morgen."

Se den uhyggelige video hér:

I virkeligheden er videoen en del af en national kampagne, som skal få voldsramte kvinder til at reagere og søge hjælp.

Videoen skabt en del debat på hjemmesider rundt omkring hele verden, hvor folk har diskuteret videoens ægthed.

Dog skriver flere brugere, at det er lige meget, om videoen er ægte eller ej, for vold i forholdet er en realitet for alt for mange kvinder, så derfor er det vigtigt, at der bliver sat fokus på problemet.