Denne makeup-fejl laver de fleste kvinder

Kvinder begår en hyppig fejl i forbindese med makeup: Din farve i ansigtet matcher ikke farven på din hals og dit bryst. Men det er ikke nødvendigvis, fordi du lægger makeuppen forkert, det er nærmere produkterne, der er forkerte.

- Når du lægger makeup, skal du også huske huden på halsen og brystkassen, så de matcher ansigtet. Overgangen mellem årstiderne kan være en udfordring, når det kommer til valg af foundation og pudder, så få den rigtige vejledning siger makeupartist Ingrid Eide til KK.no.

Makeup kiks i Hollywood - se galleriet

Vinterbleg under tørklædet
Hvis du fik lidt farve i ansigtet i påsken eller blev overrasket af de første forårsstråler, vil du opdage, at når du smider tørklædet, er det tydeligt, at huden på halsen og det øverste af brystkassen stadig er vinterbleg, og det ser ikke pænt ud. 


- For at jævne det ud, kan det være fint at bruge mineralpudder i en gylden farve på brystet og halsen for at matche farven i ansigtet. Du behøver ikke bruge så meget, og det er let at lægge på, siger Ingrid Eide.

Du kan også gå let henover brystet og halsen med lidt solskinspudder. Brug en stor makeupbørste, der giver et tyndt og jævnt lag.

Seks skønhedsfejl som mænd hader kvinder laver

Cecilie Wenstrup, Newsdesk, Aller Media

 

Dagens Gossip