Denne mandlige lærer voldtog sin 13-årige elev - og det er ikke engang det værste

Han underviser i matematik og fysik på et gymnasie i Brooklyn i New York. Og nå ja, så er han anklaget for 36 forskellige tilfælde af kidnapninger og sexforbrydelser begået mod kvindelige elever i alderen 13 til 19 år, skriver New York Daily News.

44-årige Sean Shaynak er både tiltalt for at have haft samleje med flere studerende, taget dem med til nøgenstrande og sexklubber, hvor han angiveligt skulle have tvunget en ung pige til at udføre seksuelle handlinger med en anden voksen mand, mens Shaynak så på. Og det stopper slet ikke her.

LÆS OGSÅDenne pædofile sexforbryder troede han ville få det lettere i fængslet

Shaynak skulle også have været iinvolveret i et fire måneder langt seksuelt forhold med en anden teenager, som han tog med til en homoseksuel sex klub, hvor hun efter sigende så ham udføre seksuelle handlinger med en mand. Han er også tiltalt for at dyrke oralsex med en 18-årig pige og sende nøgenbilleder af sig selv til fire studerende, to af dem var mindreårige.

Da politiet ransagede lærerens bopæl, fandt de massive mængder af pornografisk materiale, herunder klip af mennesker, der dyrker sex med både geder, heste og hunde.

LÆS OGSÅSkole brugte 14-årige pige som lokkemad til sexforbryder - og så blev hun voldtaget

Hvis Shaynak bliver dømt i sagen, kan han komme til at tilbringe 25 år i fængsel. Han erklærer sig imidlertid ikke-skyldig.

Skolen, hvor Shaynak er ansat, siger, han aldrig vil få lov til at komme i kontakt med studerende igen. Alligevel hæver han fortsat en fed månedshyre.

 

Dagens Gossip