Denne mands djævle-udseende kan få indflydelse på dommen i tredobbelt mordsag

Selvom den 33-årige Caius Veiovis fra Massachusetts nægter sig skyldig i bortførelse, tortur, mord og vidnetrusler, så får han svært ved at overbevise den objektive jury om sin uskyld.

Det mener i hvert fald hans advokat, James Reardon Jr., der i følge The Daily Mail, tog sig en snak med dommeren i retssagen, da der skulle findes en jury. Dommeren fortalte Reardon Jr., at han ville sørge for, at han først ville spørge de enkelte jurymedlemmer, om der var noget ved Veiovis udseende, der ville påvirke deres dømmekraft.

Den anklagede Caius Veiovis ligner nemlig ikke de fleste.

Læs også: Vampyren Cameron fra Vejle suger blod for at få energi

Hans meget karakteristiske udseende har trukket overskrifter over hele verden, og med sine indopererede horn og sin '666' tatovering i panden ligner han, i de flestes øjne, én der kunne komme fra en satanisk kult.

Veiovis er anklaget for at have hjulpet to andre, heriblandt en Hells Angles-boss, med at kidnappe, torturere, myrde og partere sine tre ofre David Glasser, Edward Frampton og Robert Chadwell i Berkshire i 2011.

I følge BT.dk har Veiovis tidligere siddet i fængsel for at have skåret ryggen op på en 16-årig pige for derefter at slikke blodet af hendes krop. Dengang gik han under navnet Roy C. Gutfinski, og han hævdede, at han var vampyr. Dette sendte ham ti år i fængsel, men han kom ud to et halvt år før tid. I 2008 skiftede han navn til Caius Domitius Veiovis.

Udover sine horn og tatovering har Veiovis fået opereret sine ører spidse, slebet sine tænder spidse og fået splittet sin tunge.