Deodorant kan gøre dig syg

Unilever Danmark, som ejer alle Neutrals varemærker, trækker nu Neutral Roll-on deodorant (50 ml) tilbage fra hylderne.

- Vi har desværre konstateret en mulig sikkerhedsrisiko for personer med et nedsat immunforsvar - ved anvendelsen af Neutral Roll-on deodorant (50 ml), lyder det fra Jens Voldmester, manager ved Unilever Danmark på deres hjemmeside.

Denne risiko omfatter imidlertid kun et begrænset antal af Neutral Roll-on deodorant (50 ml) produkterne – og alene de produkter, som har batch kode 4148 og 4182 (de første fire tal findes trykt på emballagens låg)

- Som en del af vores faste kvalitetssikringsprocedurer har vi identificeret et begrænset antal Neutral Roll-on deodoranter (50 ml), som ikke opfylder Unilevers strenge standarder for sikkerhed og kvalitet. De deodoranter er muligvis under produktionen blevet forurenet med en mikroorganisme, som hedder Burkholderia, lyder det fra producenten.

Hvis det er tilfældet, vil brugen af en kontamineret deodorant muligvis kunne gøre forbrugere med et svækket immunsystem syge - (fx hospitalsindlagte personer og patienter, der lider af cystisk fibrose).

Hvis du har anvendt produktet og føler ubehag, skal du straks kontakte din læge.

Unilever beder kunder, der har købt de pågældende deodoranter, om at returnere dem til Unilever Danmark, Forbrugerkontakt, Ørestads Boulevard 73, DK - 2300 København S

 

Dagens Gossip