Depression spolerer sang-divas kærlighedsliv

- Du og jeg, vi er født til at dø.

Sådan synger Lana Del Rey i hittet "Born to Die", og noget tyder på, at dette sortsyn også præger sangerindens privatliv. Hun fortæller i hvert fald til Complex Magazine, at forholdet til Kassidy-musikeren Berrie James O'Neill gik i stykker, fordi hun led af en svær depression.

- Jeg ødelagde det forhold, jeg har været i de seneste tre år. Jeg smadrede det med depression og usikkerhed. Nu er det et meget uholdbart forhold, som ikke kan repareres på grund af min følelsesmæssige ustabilitet. Jeg er lidt langt ude. Hele den her oplevelse har været sindssyg. Det har været hårdt, fortæller den 29-årige sangerinde.

Og måske er det livet som stjerne, der har fået Del Rey til at kæmpe med usikkerhed og depression. I hvert fald var hun glad, før hun blev verdenskendt.

- Jeg havde det rigtig godt, da jeg skrev sangene til mit første album, fordi jeg skrev dem for sjov. Men så mærkede jeg pludselig en tung byrde, da jeg skulle i gang med efterfølgeren. Og der var også en hel del problemer i min familie, så verden så lidt sort ud i et par år, siger hun.

Newspaq

 

Dagens Gossip