Der er intet galt med denne tiger - ifølge hendes zoologiske have

En kinesiske zoologisk have er blevet lagt for had på internettet, siden billedet af en udsultet tiger ramte det sociale medie Weibo.

I følge Daily Mail har den zoologiske have tidligere forsøgt at få havens elefanter til at lave martial arts - altså bevægelser fra kampsport - men det nye billede chokerede og overraskede mange brugere, fordi tigeren er usædvanligt tynd og relativt inaktiv.

- Billedet blev taget af en af mine venner. Jeg kan ikke lade være med at græde, når jeg ser det, skriver den Wiebo-bruger, der har delt billedet.

Læs også: Babyfotograf tager smukke børnebilleder af barnløst par med deres hund Snuggles

- Jeg ved ikke, hvordan jeg kan hjælpe, men jeg har sendt en email til en dyrerettighedsorganisation. Jeg håber, det vil hjælpe, skriver brugeren.

Efter at have modtaget en række klager har Tianjin Zoo, hvor tigeren bor, udtalt, at de ikke har planer om at ændre på, hvordan de tager sig af tigeren. Til gengæld fortæller de, at tigeren har et problem med sit fordøjelsessystem.

- Vi har syv tigere, og det er kun denne ene, som ikek er rask. Hun har haft en fejl i sit fordøjelsessystem siden fødslen, men det er blevet værre med alderen, fortæller dyrepasseren Wei K’ung og fortsætter:

- Hun er 13 år gammel, og den medicin, hun har fået i løbet af de seneste uger, virker ikke længere så godt. Det er årsagen til, at hun ser så tynd ud.

Læs også: Bjørn redder druknende krage - uden at spise den

Talsmænd fra Tianjin Zoo har ikke planer om at aflive hende, da hun ikke lider.

Men kritikere stoler ikke på den zoologiske haves udtalelser, og de insisterer på, at tigeren fortjener en bedre behandling.

- Hvis der er nogen, der har en idé om, hvordan man kan hjælpe, så gør noget for at forbedre denne tigers levevilkår. Jeg håber, at folk vil undersøge det nærmere, så dyrene kan blive behandlet bedre, slutter Wiebo-brugeren.

 

Dagens Gossip