Der var ingen nåde, da 85-årige Carmen blev smidt på gaden

85-årige Carmen Martinez Ayudo havde boet i sin lejlighed i 50 år, da politiet pludselig kom, bankede på døren og smed hende ud af sin lejlighed.

Det skete, fordi den aldrende kvinde for nyligt har kautioneret for sin søn, som har mistet sit job og var ude af stand til at tilbagebetale et lån på 40.000 euro - næsten 300.000 kroner.

Det skriver spanske El Pais.

Historien om den nødstedte kvinde bliver nu diskuteret vidt og bredt og med dyb forargelse over den kontante og uforsonlige behandling, hun fik af den spanske ordensmagt.

Blandt andet har den spanske fodboldklub Rayo Vallecano nu meddelt på Twitter, at de vil hjælpe Carmen Martinez Ayudo med at betale sin husleje.

Der er endnu ikke detaljer om, hvor kvinden nu vil komme til at bo, men klubben vil angiveligt betale leje for hende resten af hendes liv.

Sønnens store lån er med renter i mellemtiden steget til 77.000 euro. Ifølge El Pais undgik han i lang tid at fortælle den gamle mor om sine økonomiske problemer.

Carmen Martinez Ayudo er pensionist efter i et langt liv at have arbejdet som rengøringsdame. Hun lever for omkring 4400 danske kroner om måneden. Personen, som sønnen skyldte penge, solgte kvindens lejlighed, og kort efter blev Carmen Martinez Ayudo altså smidt på gaden af bevæbnet spansk uropoliti.

Se de hjerteskærende billeder af kvindens udsættelse her:

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip