Derfor blev Scarlett Johansson skilt

Det er de færreste, der oplever en skilsmisse som lykkelig, men hvis man skal sige noget godt om fænomenet, så er det måske, at en del lærer noget af deres forliste ægteskab. Det gælder også Scarlett Johansson ifølge hende selv.

Isabel Friis-Mikkelsen om sit snarlige ægteskab med Casper Christensen: Vi skal være sammen altid. Se mere på Femina.dk

Scarlett Johansson var kun 23 år, da hun blev gift med kollegaen og superstjernen Ryan Reynolds, og giftermålet holdt da også kun i to år. Og det var bl.a. hendes alder og kommunikationen mellem de to, den var gal med. Det afslører hun i den nyeste udgave af magasinet Glamour.

- Jeg tror, jeg kender mig selv bedre. Jeg føler, at jeg er blevet mere klar over, hvad jeg har behov for i et forhold, og hvad jeg vil have ud af et forhold. Og jeg har flere redskaber til at kommunikere med, ikke blot med min partner, men med mig selv, siger Scarlett Johansson til Glamour.

Se galleriet med nogle af verdens smukkeste kvinder UDEN makeup på Femina.dk

Blevet lettere at omgås med alderen

Scarlett Johansson har netop meldt ud til offentligheden, at hun er gravid med sin nye kæreste, den franske journalist Romain Dauriac, og at hun nu er blevet nogle år ældre, tror hun gør en af forskellene for forholdets holdbarhed.

- Da jeg blev gift første gang, var jeg meget yngre. Og jeg har haft chancen i mellemtiden for at arbejde på at lære mig selv bedre at kende. Jeg tror, det gør dig til en bedre partner og en der er i stand til at samarbejde med en anden og forblive i et forhold, også når det ikke er romantisk. Jeg er blevet mere tålmodig med mig selv, og jeg er blevet mere tålmodig med min partner. Jeg tror bare, det kommer med alderen, sandsynligvis, siger skuespillerinden til Glamour.

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip