Derfor rækker Miley Cyrus altid tunge

02/10/2013 19:06

Aller Media

Nyheder
Miley Cyrus har gjort sig meget bemærket de seneste måneder. Hun er blevet klippet og afbleget, har danset aldeles udfordrende til VMA sammen med 'Blurred Lines'-sangerinden Robin Thicke, hun er blevet fyret som forsidemodel på Vogue netop på grund af denne optræden, hun har været på forsiden af Rolling Stones Magazine - nøgen og med tungen ude af munden - og hun og Liam Hemsworth har ophævet forlovelsen. Se Miley Cyrus nøgen på forsiden af Rolling Stones Magazine på ELLE.dk Nu forklarer Miley Cyrus endelig, hvorfor hun på det seneste er set på adskillige billeder med tungen stikkende ud af den ene mundvig, og hendes forklaring er faktisk en kende Victoria Beckham-agtig: - Jeg stikker kun min tunge ud, fordi jeg hader at smile på billeder, forklarer hun til Rolling Stone Magazine, som har Miley Cyrus på forsiden lige nu. Vogue dropper Miley Cyrus som forsidemodel på grund af VMA. Læs mere på ELLE.dk - Men der er også noget ved det, jeg synes, er cool, uddyber sangerinden. - Alle andre piger er så seriøse. Som om det er mit øjeblik på den røde løber, jeg har min festkjole på og ser smuk ud. Der er noget frigørende over det, jeg har gang i lige nu. - Især at have kort hår og være ligeglad. Fordi der er ikke bare én ting, der afgør, hvad skønhed er. Af Mette Marie Lei Lange, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media

Mest læste i dag

Miley Cyrus har gjort sig meget bemærket de seneste måneder.

Hun er blevet klippet og afbleget, har danset aldeles udfordrende til VMA sammen med 'Blurred Lines'-sangerinden Robin Thicke, hun er blevet fyret som forsidemodel på Vogue netop på grund af denne optræden, hun har været på forsiden af Rolling Stones Magazine - nøgen og med tungen ude af munden - og hun og Liam Hemsworth har ophævet forlovelsen.

Se Miley Cyrus nøgen på forsiden af Rolling Stones Magazine på ELLE.dk

Nu forklarer Miley Cyrus endelig, hvorfor hun på det seneste er set på adskillige billeder med tungen stikkende ud af den ene mundvig, og hendes forklaring er faktisk en kende Victoria Beckham-agtig:

- Jeg stikker kun min tunge ud, fordi jeg hader at smile på billeder, forklarer hun til Rolling Stone Magazine, som har Miley Cyrus på forsiden lige nu.

Vogue dropper Miley Cyrus som forsidemodel på grund af VMA. Læs mere på ELLE.dk

- Men der er også noget ved det, jeg synes, er cool, uddyber sangerinden.

- Alle andre piger er så seriøse. Som om det er mit øjeblik på den røde løber, jeg har min festkjole på og ser smuk ud. Der er noget frigørende over det, jeg har gang i lige nu.

- Især at have kort hår og være ligeglad. Fordi der er ikke bare én ting, der afgør, hvad skønhed er.

Af Mette Marie Lei Lange, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media