Derfor sagde Eriksen nej til Manchester City

For et års tid siden fik Christian Eriksen et tilbud, som enhver fodboldspiller vil være lykkelig for. Manchester City ville købe den daværende Ajax-profil, og kontrakttilbuddet til Eriksen var klar.

Men Eriksen sagde pænt nej tak til det tilbud, som kunne have sikret ham økonomisk resten af livet. Han valgte at blive i Ajax, hvor han spillede i yderligere et år. I augusts transfervindue kom endnu et tilbud fra Premier League, og denne gang takkede Eriksen ja til Tottenhams tilbud.

Overfor den engelske avis Mirror, fortæller Eriksen, hvorfor han valgte, som han gjorde.

- Det tog mig et stykke tid at komme til England, for jeg sagde nej et par gange. Sidste sommer ville City rigtig gerne have mig, men det føltes ikke rigtigt, fortæller Eriksen i interviewet.

Hvis Christian Eriksen havde valgt Manchester City, ville han måske have siddet på bænken det meste af tiden, og det vil danskeren ikke.

- Måske ville jeg ikke været kommet til at spille, og jeg vil ikke skifte til en klub bare for at sidde på bænken. Jeg følte mig ikke klar til en liga som Premier League, men nu ser det ud til, at jeg er skiftet på det rigtige tidspunkt, siger Eriksen. 

Christian Eriksen har indtil videre fået en god start i Tottenham. En flot debut i Premier League og en god opfølgning i Europa League, hvor han scorede et fremragende langskudsmål mod Tromsø.

Eriksen har lavet sit forarbejde på Tottenham, fortæller han til Mirror.

- Jeg har læst om Tottenhams historie, og jeg har set kampe gennem de seneste år, så jeg kender klubben, og jeg ved, at de kan lide kreativitet.

- Jeg scorer flere mål, som det mod Tromsø, til træning, så der kommer forhåbentligt flere i kampene.

 

Dagens Gossip