Derfor skal du date en kvinde, som gør dig til en bedre mand.

Det her er ikke en tjekliste til den perfekte partner, men en katalysator til at tænke på drømmekvinden. Hende, der vil overraske dig, fascinere dig og få dig til at smile. Elite Daily fortæller, at det vil gøre dig til en bedre mand.

Date en kvinde, som rejser. En som vil bestige bjerge, ride på bølger og som kan lide at opleve.

Date en kvinde, som er interesseret i fremmede byer, kulturer og verden. Hun vil have et åbent sind, og er ikke bange for nye oplevelser. Eventyrlysten vil være sundt for jeres forhold.

Date en kvinde, som er komfortabel med hvem hun er. En kvinde, som hviler i sig selv.

Date en kvinde, som ikke er bange for at vise hvem hun er. Hun er nem at vågne op ved siden af, og vil få dig til at slappe af.

Date en kvinde, som er kvik. Hun behøver ikke være professor i noget, men en som kan bære en intellektuel samtale om noget hun er passioneret omkring. Hun vil udfordre dig og få dig til at tænke.

Date en kvinde, som har sine egne hobbyer. De behøver ikke at være dine, da det er godt at have forskellige interesser.

Date en kvinde, som er interessant. Hun skal have lidt kant, og ikke være bange for at vise det. Måske er hun lidt spøjs og sær, men det er du jo egentlig også. Hendes særheder gør hende unik.

Date en kvinde, som har mål. Hun behøver ikke at have dem alle regnet ud. Men find en kvinde, som ved hvad hun vil med sit liv, og som er på den rette vej.

Date en kvinde, som lever sit liv rigt. Den kvinde behøver ikke ekstravagante dates, men vil nyde at lave hvad som helst med dig. En kvinde, som værdsætter de små ting.

Date en kvinde, som får dig til at grine højt. Måske er det hendes tørre vittigheder, eller hendes måde at tolke dine. Du kan altid regne med, at hun løfter humøret.

Date en kvinde, som også forstår og værdsætter din humor. Hendes grin vil være som medicin.

Date en kvinde, som er nysgerrig og som elsker at lære. Hun vil stille mange spørgsmål, men hendes nysgerrighed vil tillade hende at lære dig at kende på en måde, som ingen andre har. Hun vil blive din bedste ven.

Og - vigtigst af alt - date en kvinde, som gør dig bedre. På vej mod hendes drømme og håb, så vil hun være din største støtte. Hun vil overraske dig hver eneste dag med hendes venlighed og gavmildhed. Hun vil være der for dig. Lukke dig ind, og lade dig opdage den skønne person, som du er. Hun vil inspirere dig til at være en bedre partner og et bedre menneske.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip