Derfor skal du droppe bh’en

Vi kvinder er ikke altid helt stive i det lille stykke tøj, der skal holde barmen på plads og forhåbentlig gøre den flottere.

Over halvdelen af os bruger forkert bh-størrelse, men her stopper det ikke.

Sådan blev denne Hollywoodstjernes bryster genskabt

Mange kvinder er for eksempel ikke klar over, at man ikke skal gå med den samme bh flere dage i træk.

Ifølge stylisten Dee Binyard, der er ekspert i at hjælpe kvinder med at finde den rigtige bh, skal man ikke bruge den samme bh to dage i træk. For bh’en udvider sig, hver gang du bruger den, og bruger du den samme bh et par dage i træk, vil den meget hurtigt komme til at sidde løst omkring barmen.

Derfor skal man sørge for at bruge flere forskellige bh’er i løbet af en uge, for så vil den få sin oprindelige form tilbage, skriver magasinet Women’s Health.

Det er også vigtigt, at du får taget mål til din bh størrelse med jævne mellemrum. Du kan have tabt dig eller taget på.

Måske ammer du eller er netop blevet færdig med at amme, og her kan du roligt regne med, at dine bryster har ændret sig lidt.

Få ekspedienterne i lingeributikkerne til at hjælpe dig med at finde den rigtige bh. Måler du dig selv, vil du ofte tage fejl, og du vil have svært ved at vurdere, om den støtter, som den skal.

Store, små eller fyldige bryster. Se det store brystgalleri på Femina.dk

Det anbefales også, at du vasker din bh hver tredje dag, ofte vil der stå i vaskeanvisningen, at den skal håndvaskes.

Men mange bh’er kan du godt smide i vaskemaskinen i en vaskepose, og vaske dem ved finvask. Med drop centrifugering, blegemiddel og tørretumbleren. Som tommelfingerregel siger man, at en bh ca. holder i 12 måneder.

Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip