Derfor tror han, at du er interesseret

Det kan let blive en kikset situation, hvis en mand, som du på ingen måde er interesseret i, pludselig begynder at opfatte alt, du gør, som en invitation til at flirte med dig. Hvis du ofte ender i den slags situationer, så er det sandsynligvis blot, fordi du er et venligsindet menneske, hvilket er helt i orden.

Bianca Schmidt, der er terapeut og sexolog, forklarer til KK.no, at når mænd til tider kan virke indbildske, når det kommer til, hvem de kan tillade sig at flirte med, så handler den om den dybere forskel, der er på mænd og kvinder.

Sådan vil vi have, at mænd skal flirte med os. Læs om undersøgelsen på Femina.dk

- Der er stadig kønsspecifikke forskelle mellem kvinder og mænd. Jeg tror, kvinder har en tendens til at være mere selvkritiske og tænke over, om vi er gode nok, mens mænd har mere drive og gåpåmod, som gør, at de tør prøve tingene af, siger Bianca Schmidt til KK.no og fortsætter:

- Jeg tror, at selvom en kvinde antager, at en mands høflighed er et tegn på interesse, så vil hun ikke handle på det, men det vil en mand gøre. Og det er nok derfor, at det virker, som om mænd nogle gange er lidt indbildske, siger hun.

Derfor skal du selv blive bedre til at flirte. Sådan gør du – se mere på Femina.dk

Sig fra, men vær flink

Med mindre at manden, der viser dig interesse, er meget påtrængende og bliver direkte ubehagelig, så er der ikke nogen grund til, at du tager det ilde op. Sig i stedet kort og tydeligt fra, hvis du ikke er interesseret.

- Der er desværre alt for mange kvinder, som møder dem (mændene, red.) med overlegenhed og spydigheder, og det synes jeg er unødvendigt, for det er faktisk i orden at sige til ham, der tager initiativ, at det er et stort kompliment, men at du ikke er interesseret. Overvej kort, hvor stort et skridt disse mennesker tager, det kræver mod, siger Bianca Schmidt.

af Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip