Derfor vælger vi at holde sommerferie i Danmark

Sommerferien nærmer sig. Vi danskere er så vilde med vores eget land om sommeren, at mange af os planlægger, at tilbringe ferien i Danmark (38 procent). Det gør vi primært, fordi Danmark viser sig fra sin smukkeste side om sommeren (63 procent).

Men også god dansk hygge med jordbærplukning og kolde dukkerter er noget, der stadig holder. Over halvdelen (55 procent) af de danskere, der planlægger at holde sommerferien i Danmark angiver således, at det gør de fordi, Danmark er et hyggeligt land at holde sommerferie i.

Og vælger man at nyde ferien i gode, gamle Danmark, så bruger mange tilsyneladende også muligheden til at få besøgt både venner og familie (33 procent). Det viser en ny undersøgelse, foretaget af hoteleksperten Hotels.com.

Danmarks mange smukke afkroge

Det danske land er og bliver en skønhed i sommerperioden. Og selvom Danmark ikke er noget stort land, så har det meget at byde på.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Næsten hver anden (45 procent) angiver, at de endnu mangler at se meget i Danmark, og dette giver sommerferien rig mulighed for at få lavet om på.

 

Dagens Gossip