Designer: Sexede kjoler oser af selvtillid

Den 58-årige modedesigner Donatella Versace mener, at sexet tøj oser af selvtillid, og at kvinder som bærer afslørende, kropsnære kjoler giver udtryk for, at de er tilfredse med sig selv, frem for at være ustyrlige sexkillinger.

Designeren har derfor for nyligt afsløret en kollektion af minimale design under modeugen i Milano sidste fredag.

- Alle kvinder kan lide sex. Hvis de ikke kan lide sex, så bør de gå til en hjernevrider! Beklager. Jeg taler ikke om kjoler fra sexbutikker, men kjoler som kan hjælpe dig til at se bedre ud, end du gør og mere selvsikker.

- Det handler om selvsikkerhed. At hvile i sig selv, siger Donatella Versace i et interview med avisen The Independent.

Kronprinsesse Mary har båret en bæredygtig kjole fra H&M. Se den på IN.dk

Og netop selvsikkerheden er vigtig for at kunne træffe de rigtige beslutninger som kvinder, mener den fyrige designer.

- Når du har selvtillid til at bære visse slags tøj, er du mere selvsikker omkring dine ideer, og du har mere mod til at udtrykke dine ideer og dine meninger. Hvilke ikke nødvendigvis er meninger om mode – det kan være meninger på mange forskellige måder.

- En stærk mening og modet til at sige den. Sexet tøj udtrykker ikke kun, at du vil have sex men mod. ’Dette er mig, dette er mit mod. Du bliver nødt til at konfrontere mig.', siger Donatella Versace.

Glamour og gadestil

Versaces forår/sommer-kollektion for 2014 viste da også et miks af glamour og gadestil i Milano, hvor denim, læder og kæder især var fremtrædende på catwalken, mens neonfarver og læderjakker med høje kraver gav en ungdommelig fornemmelse.

Jeg ønskede, at alt skulle se afslappet ud, men med en gadeagtig hårdhed, sagde Donatella Versace efterfølgende backstage.

Du kan købe hertuginde Catherines kjole på budget. Læs hvordan på IN.dk

Donatella Versace har drevet modehuset Versace siden mordet på sin bror Gianni Versace i 1997.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip