Desperat brudepar: Hjælp vores bryllupsbilleder er væk!

Lørdag den 28. juni sagde Trine Tarding sagde "ja" til sin mand. Alt sammen foregik under smukke omstændigheder, men der gik ikke længe, før det smukke par fik sig en ærgerlig overraskelse.

Kameraet med alle bryllupsbillederne var forsvundet.

I et opslag på sin Facebook-profil efterlyser Trine Tarding bryllupsfotografens kamera, der blev glemt bag i en taxa på en tur fra Sjællandsbroen til Nørrebro til Østerbro morgenen efter brylluppet.

Læs også: Her er sommerens nye chokerende bryllupstrend

"Kameraet,et Canon spejlrefleks, og tre løse optikker samt en jakke og et par sko lå i en sort Wood Wood taske som stod i taxaens bagagerum. Taxaen blev betalt kontant.

Vi er desparate for at få memorycardet tilbage. Det materielle kan erstattes men det kan minderne ikke.

Billedet viser os, brudeparret, samt den port som alle blev fotograferet ved," skriver Trine Tardin i opslaget.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Opslaget, der er blevet delt mere end 3.300 gange, blev slået op fredag den 4. juli, men parret har endnu ikke hørt noget nyt om deres kamera. Men hu håber de til det sidste på, at de kan få deres memory-card igen.

- Lige nu tænker jeg, at der er mange hårde odds imod os. Taxaen blev betalt kontant, og vi kan ikke finde ud af, hvilket taxaselskab, der blev brugt. Vi har forsøgt at ringe rundt til alle taxaselskaber, men ind til videre har ingen vedkendt sig turen, og kameraet er ikke blevet indleveret hos hittegods nogle steder, siger Trine Tarding til TV2 Nyhederne.

 

Dagens Gossip