Det afslører dine hofter om dit sexliv

Marilyn Monroes figur blev kendt som et klasseeksempel på en såkaldt timeglasfigur: Hofterne er bredere end taljen.

Netop hoftebredden siger en del om kvindekroppe, mener en grupper forskere: Nemlig noget om hvor mange sexpartnere kvinden har. 

Ifølge et studie, som sidste år blev offentliggjort i tidsskriftet “Archives of Sexual Behavior”, er der således en direkte sammenhæng mellem kvinders hofter og selvsamme kvinders seksuelle adfærd.

Læs også: Se, hvor meget den 'ideelle' krop har ændret sig over 3000 år

Forskerne bag studiet havde en tese om, at kvinder med brede hofter evolutionært set er blevet anskuet som sundere og mere fertile, end kvinder med smalle hofter.

De ville derfor undersøge, om der kunne måles en sammenhæng mellem hoftebredden og kvindernes sexliv.

Overraskende viste det sig, at kvinder med brede hofter havde haft sex med flere partnere end kvinder med smalle hofter i forsøget. Dertil kom, at andelen af engangsknald var højere hos de ”bred-hoftede” kvinder.

Læs også: 3 røvgode weekendråd: Sådan snyder du dig til en rund numse

Der blev taget højde for, hvor mange år, hver kvinde havde været seksuelt aktiv. Alligevel var procendelen af engangsknald højere og det samme var antallet af seksuelle partnere per år, kvinden havde været seksuelt aktiv.

Fair skal være fair (især for de dydige med brede hofter); studiet baserer sig kun på 148 kvinder i alderen 18 til 26 år, og usikkerheden i resultaterne er derfor også høj.

Læs også: 5 grunde til, at en stor røv er sund og god for hjernen

Alligevel mener forskerne, at studiet underbygger teorien om, at kvinders hofter har en indflydelse på deres seksuelle adfærd, fordi brede hofter er forbundet med en lavere risiko for skader under en fødsel. Derfor har hoftebredden en vis indflydelse på kvinders seksualitet, mener de.

 

Dagens Gossip