Det eneste jeg tænkte: - Jeg ville bare være kendt

Det er ikke unormalt, at børn drømmer om at blive berømte. Men det er ret unormalt, at de rent faktisk bliver det.

Ikke desto mindre var det tilfældet for den britiske superstjerne Lily Allen. Hun har nemlig drømt om berømmelse, siden hun var en helt lille pige.

- Jeg har altid gerne villet synge. Men også mere end det. Jeg har altid villet være berømt, fordi folk behandler kendisser bedre end normale mennesker. Jeg vil gerne føle mig speciel, siger den 29-årige sangstjerne til Telegraph Magazine.

Den unge sangerindes drøm om berømmelse stammer fra hendes mor Allison Owen. Hun er filmproducer, og hver eneste gang hun tog til premierer på nye film, drømte hendes datter om en dag at kunne gøre det samme.

- Mor tog pænt tøj på for at tage til prisuddelinger eller filmpremierer, og jeg følte, at jeg var nødt til at få det til at ske for mig også. Jeg ville være en del af den verden, og jeg ville arbejde for det, siger den britiske musiker.

Den unge superstjerne vil dog ikke have sine egne to børn til at blive kendte.

- Jeg kommer fra en ret dysfunktionel familie, hvor mine forældre næsten aldrig var hjemme, da jeg var barn. Jeg vil helst ikke have, at det samme sker for mine børn, siger Allen.

Newspaq

 

Dagens Gossip