Det er disse tre ting, der afgør om du bliver gift

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

Det er en ny undersøgelse, som netop er blevet offentliggjort i tidsskriftet Social Science Research, der viser, at tre faktorer spiller den største rolle, når vores værdi på det ægteskabelige marked skal vurderes. Det drejer sig om, hvor fysisk attraktive vi er, hvor attraktiv personligheden er, og hvor velplejede vi er.

Det skriver Womenshealthmag.com.

Disse syv ting har de fleste mænd tænkt, mens de havde sex. Læs hvilke på Femina.dk

Fik point på en fem-skala
Forskerholdet, der står bag undersøgelsen, har kigget på data fra 9000 personer, som har deltaget i det amerikanske National Longitudinal Study of Adolescent Health. I den undersøgelse fik deltagerne karakteren et til fem inden for netop disse tre træk.

Hvor højt den enkelte deltager scorede inden for de tre træk havde en betydning for sandsynligt det var, at han eller hun blev gift på sigt. Men det havde tilsyneladende ingen indflydelse på, hvorvidt deltageren endte med at flytte sammen med en partner.

Derfor har kvinder i god form bedre sex. Læs hvorfor på Femina.dk

Det ene kan gøre det ud for det andet
Forskerne forklarede, at der tegnede sig et billede af, at hvis en deltager havde mangler på et af områderne, så kunne han eller hun delvist råde bod på dette ved at opgradere et af de andre områder. Det vil sige, at hvis du ikke scorer så højt i forhold til at være fysisk attraktiv, så kan du forsøge at gøre mere ud af dit udseende gennem pleje og tøj og derved hæve den gennemsnitlige standard lidt.

Ifølge Womenshealthmag.com så må den overordnede sandsynlighed for om du ender med at blive gift dog i sidste ende afhænge af, om du overhovedet har lyst til at binde dig til den samme partner resten af livet.

 

Dagens Gossip