Det er ikke konen manden savner i julen

Julen er som bekendt hjerternes fest, men hvis din partner, uanfægtet af kønnet, har en affære, er sandsynligheden for, at hans eller hendes tanker er hos elskeren i julen foruroligende stor.

Det er i hvert fald en af konklusionerne i en ny undersøgelse, som utroskabssitet Victoria Milan har foretaget blandt deres påståede 246.000 danske medlemmer.

Er din mands penis mini, medi eller maxi? Få svaret på Q.dk

Vi tænker på vores elskere i julen

For størsteparten af både mændene og kvinderne i undersøgelsen skal tilbringe julen i familiens skød, men næsten 53 procent af kvinderne og hele 64 procent af mændene vil hellere holde jul sammen med elskeren.

Ifølge Dominika Peczynski, der er kommunikationschef for Victoria Milan i Skandinavien, skyldes dette, at julen for mange mennesker er et stort pres, og at samværet med elskeren tilbyder et frirum:

- Rigtig mange vil gerne slippe alle krav og forventninger i julen og bare nyde den intimitet, en elsker eller elskerinde tilbyder. De fleste fejrer jul med deres faste partner, men de drømmer sig væk sammen med den, de har en affære med

Få fræk sex – lær om de erogene zoner på Q.dk

Skilsmisse er ikke på radaren
Selvom elskeren tilsyneladende fylder meget i de utros tanker i julen, er der dog intet der tyder på, at skilsmissetankerne er flere end normalt i julen.

Således er det kun 27 procent af kvinderne og 29 procent af mændene, der leger med ideen om en skilsmisse i juletiden.

Det kunne dog godt blive aktuelt, hvis ens faste partner opdagede, at når det kommer til de bedste julegaver, bliver elskeren favoriseret af begge køn.

Lidt over halvdelen af kvinderne og næsten 60 procent af mændene vil helst forkæle elskeren med julegaver – ja, faktisk er det over 74 procent af mændene, der helst vil købe en eksklusiv gave til elskerinden frem for den faste partner.

Undersøgelsen er foretaget af Victoria Milan, og 3410 medlemmer har svaret på spørgsmålene.

Af Maria Jönsson Bebe, Q.dk/NewsDesk Aller Media

 

Dagens Gossip