Det er officielt: X-Files vender tilbage som serie efter 13 år

25/03/2015 13:30

Ninna Andreasen

Nyheder
Var du en af dem, der sad klistret til skærmen, dengang X-Files sendte FBI-agenterne Scully og Mulder på skumle eventyr? Så er der godt nyt. Serien vender nemlig tilbage igen efter 13 års fravær. Det skriver flere internationale medier blandt andre Mashable. Fox bekendtgjorde i januar, at en form for relancering var på vej. Nu har tv-giganten bekræftet, at der kommer seks nye episoder med stjernerne David Duchovny og Gillian Anderson. Den oprindelige serie løb over ni sæsoner fra 1993 til 2002. To film kom til som udløbere af den, og serien vandt 16 Emmy-statuetter. De seks nye afsnit bliver produceret i løbet af sommeren 2015. Hvornår de kan ses på tv-skærmen, bliver først offentliggjort senere.

Mest læste i dag

Var du en af dem, der sad klistret til skærmen, dengang X-Files sendte FBI-agenterne Scully og Mulder på skumle eventyr? Så er der godt nyt.

Serien vender nemlig tilbage igen efter 13 års fravær. Det skriver flere internationale medier blandt andre Mashable.

Fox bekendtgjorde i januar, at en form for relancering var på vej. Nu har tv-giganten bekræftet, at der kommer seks nye episoder med stjernerne David Duchovny og Gillian Anderson.

Den oprindelige serie løb over ni sæsoner fra 1993 til 2002. To film kom til som udløbere af den, og serien vandt 16 Emmy-statuetter.

De seks nye afsnit bliver produceret i løbet af sommeren 2015. Hvornår de kan ses på tv-skærmen, bliver først offentliggjort senere.