Det kaldte stjernerne deres børn i 2014

Man skulle næsten tro, at der er en uskreven regel blandt verdens stjerner om at finde på det mest mærkelige navn, når deres små øjesten kommer til verden.

Og 2014 har bestemt ikke været nogen undtagelse.

Det er nemlig ikke bare almindelige og populære navne som William og Emma, der har hittet i kendisland i år. Der skal meget mere kreative sammensætninger til.

Den 16. august blev den amerikanske sangerinde Christina Aguilera og hendes forlovede Matthew Ruttler for eksempel forældre til en lille pige. Hun fik navnet Summer Rain.

Om det var et par regnfulde sommerdage, der fik navnet til at poppe op, vides ikke. Men de to er bestemt ikke de eneste, der har valgt at kassere den klassiske navnebog og finde inspiration andre steder.

Da sangerinden Kelly Rowland fik en lille dreng med Tim Witherspoon i november, valgte de for eksempel at kalde ham Titan Jewel.

Ligeledes gav det musikglade par Gwen Stefani og Gavin Rossdale deres nyfødte søn navnet Apollo Bowie.

Og sangerinden Kelly Clarkson og hendes bedre halvdel navngav deres baby River Rose.

Herudover kan nævnes Kourtney Kardashian og Scott Disicks december-dreng, Reign Aston, samt skuespillerinden Mega Fox og hendes partner Brian Austin Greens lille dreng, Bodhi Ransom.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip