Det kan blive dyrere at se tv i Vamdrup

For medlemmer i Vamdrup Antenneforening, som ikke har det store behov for mange tv-programmer, er det måske snart slut med at se fjernsyn til lav pris. Det skriver Vamdrup Netavis.

Bestyrelsen lægger nemlig op til, at der skal kobles yderligere fire programmer til det man kalder for grundpakken - eller den lille pakke. Går bestyrelsens forslag igennem, betyder det en stigning på lige i omegnen af 500 kroner for den billigste pakke.

Foreningens medlemmer skal på en generalforsamling i morgen aften, tirsdag 4. marts, tage stilling til om der skal flere programmer i den lille pakke og dermed så også til en forhøjelse af prisen fra nu 1.290 kroner til 1.740 kroner.

Generalforsamlingen holdes på Hotel Vamdrup med start klokken 19. Og netop antenneforeningens generalforsamlinger plejer at være noget, der ligner tilløbsstykker. Og tirsdag aften bliver, med det der er lagt op til, sikkert ingen undtagelse fra dette.

Medlemmerne skal også - ligeledes efter oplæg fra bestyrelsen - tage stilling til om der fremadrettet skal være frit valg for at købe tillægskanaler til de bestående tre pakker. I denne forbindelse er nævnt priser fra10 til 50 kroner pr. måned pr kanal. Alt efter programmets popularitet.

Endvidere skal generalforsamlingen også tage stilling til vedtægtsændringer. Det skyldes, at generalforsamlingen sidste år - efter forslag fra bestyrelsen - vedtog at ændre opkrævningen fra en til to gange om året. Og det skete med øjeblikkelig virkning, Også selv om beslutninger klart strider mod foreningens vedtægter, hvor der står anført, at opkrævningen skal ske en gang om året.

Det er åbenbart dette forhold man nu vil søge at få rettet, så foreningen kommer til at køre lovligt i henhold til vedtægterne, som er foreningens "øverste myndighed”.

 

Dagens Gossip